diumenge, 22 de març del 2020

La panera dels tresors

Bon dia pares, comencem una setmana més de confinament i quina millor manera que compartint bons moments amb els petitons i petitones de la casa!!!

Coneixeu la panera dels tresors oi? Us proposem una cosa, feu una foto als vostres fills i filles jugant amb la panera, envieu-la i les penjarem totes. 🤗♥️🌈🏠


Us deixem un petit escrit, per així recordar en que consisteix la panera dels tresors:

La PANERA DELS TRESORS és un joc adreçat a infants de 6 a 12 mesos que permet treballar l'educació sensorial a partir d'objectes quotidians que afavoreixen la manipulació, l'exploració, l'estimulació dels sentits, la capacitat de coordinar ull, mà i boca. Desperta interès de l'infant per les coses que té al davant.

Els infants juguen sols amb els objectes de la panera, sense la intervenció de l'adult tot i que a la vegada hem de ser presents per donar-li confiança amb la nostra presència.

L'infant és totalment lliure i pot triar l'objecte que més li agrada i explorar-lo, el pot llepar, sacsejar-lo, acariciar-lo, etc.

( Els materials que podeu utilizar poden ser de fusta, metall, roba, etc.) Per exemple cintes, mitjons, culleres, draps, claus, anelles de fusta, etc.

2 comentaris:

  1. Hola Judit! Bon dia i "bon" dilluns! Com podem compartir les fotos de les activitats que anem fent a casa? Sempre dius d'enviar fotos, però no ho sabem fer! Gràcies! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hem llegit que hi ha una app que es diu Edvoice, però no sabem com accedir-hi. Gràcies!

      Elimina